Goedkoopste vliegtickets!

AAN DEZE PAGINA WORDT GEWERKT – MOGELIJK WERKEN DE LINKS NAAR SOMMIGE VLIEGTICKET AANBIEDERS NIET CORRECT. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK! 

Tips voor goedkope vliegtickets

De beste tijd om een vliegticket te kopen voor een europese vlucht is 4 tot 16 weken voor de vlucht. Het “gouden moment” is volgens onderzoek 54 dagen voor de heenvlucht.

Intercontinentale vluchten boek je bij voorkeur 4 tot 6 maanden voor je vliegreis. Het goedkoopste is 171 dagen voor vertrek.

Boekingsdatum: voor heenvlucht is: vluchtdatum niet ingevuld

Vliegtickets kopen voor de allerlaagste prijs doe je via reisfavoriet. Met het zoekformulier op deze pagina kun je automatisch zoeken bij de beste vliegticket boeking sites. Je kunt hier ook een korte beschrijving van elke vliegticket aanbieder lezen.

Alle vliegticketaanbieders willen jou uiteraard de voordeligste vliegtickets aanbieden, maar in de praktijk blijken er flinke verschillen in hun aanbod van vliegtickets en vliegmaatschappijen. Ticketprijzen worden niet alleen bepaald door luchthaven, bestemming en vluchtdatum bepaald, maar ook door oa. boekingsdatum en -tijdstip en vraag & aanbod. Het is daarom zeker verstandig om regelmatig prijzen te vergelijken.

Ons zoeksysteem maakt het je daarbij gemakkelijk. Niet meer vele sites bezoeken, maar slechts 1 keer alles invullen, vliegticket aanbieder selecteren (makkelijk te herhalen voor elke aanbieder) en wij sturen jou met zoekopdracht door naar de gekozen aanbieder.

Bij vliegwinkel.nl boek je de goedkoopste vluchten. Er zijn geen verborgen toeslagen en door de laagste prijsgarantie heb je hier uiteindelijk de goedkoopste vliegtickets. Vind je hetzelfde ticket elders voor een lagere prijs, dan ontvang je het prijsverschil retour! Verder biedt vliegwinkel optioneel een ticketgarantie als een maatschappij de vlucht niet uitvoert in geval van faillissement. Je kunt via vliegwinkel.nl online inchecken en de helpdesk is 7 dagen per week bereikbaar!

Bij tix.nl kun je je eigen stoel kiezen. Je krijgt inzicht in beschikbare beenruimte en je kunt de kwaliteit en stiptheid van de vliegmaatschappijen met elkaar vergelijken, reisschema’s maken en zien hoe groen je vlucht is. Is de reisdatum minder belangrijk? Gebruik dan de tix.nl lowest fare finder. Ook voor jouw gewenste vlucht biedt tix.nl zeer goedkope vliegtickets aan! Daar hou jij toch zeker ook van?

CheapTickets.nl biedt niet alleen zeer goedkope vliegtickets. Het heeft ook een uitgebreide service pagina en een uitstekende helpdesk die ook via chat is te bereiken. Met cheaptickets.nl kun je milieubewust vliegen, door vluchten te selecteren op energielabel. En met het GreenSeat programma kun je kiezen voor compensatie van CO2 uitstoot. Zo spaar je je portemonnee én het mileu!

Vliegtickets.nl is de enige ticketaanbieder die de mogelijkheid geeft om airmiles in te wisselen. Het bedrijf biedt ook een laagste prijsgarantie en geeft het verschil + €25 terug als je dezelfde tickets elders goedkoper kan vinden. Dus het is de moeite waard om de ticketprijzen te vergelijken met die van de andere aanbieders. vliegtickets.nl biedt tevens een eigen, goedkope schiphol parking service, bemiddeling in privevervoer op internationale luchthavens en extra diensten voor zakelijke vluchten.

SchipholTickets.nl is een onafhankelijke aanbieder van vliegtickets. Door middel van scherpe inkoop beschikken zij over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen.

Op de website kun je alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief lowcost maatschappijen) vergelijken en reserveren. Daarbij staat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Klanten beoordelen schipholtickets met een 8,5 !

De website heeft ook een pagina met links naar de check-in pagina’s van de vliegmaatschappijen