Chocolade festival 2013 in Londen

Op het chocolade festival in Londen zal het Londense Southbank Center, waar het festival wordt gehouden, versierd zijn met zoete, heerlijke chocolade. Het chocolade festival zal alle chocolade liefhebbers behagen aangezien de beste chocolade makers ter wereld zullen meewerken aan de creatie van zachte, zoete en pure chocoladeschotels voor het festival. Voor chocolade liefhebbers die zich in Londen bevinden, is het festival een uitgelezen kans om gratis te proeven van heerlijke chocolaatjes, aangezien toegang tot het festival gratis is.

chocolade festival

London Chocolade Festival 2013 Viering

Bezoekers van het festival kunnen niet alleen proeven van heerlijke chocolade gemaakt door de beste chocolatiers ter wereld, maar ook met hen praten over hun creaties. Een ander voordeel van het bezoeken van het festival is dat de bezoekers alle voedingswaardes van chocolade zullen ontdekken en de voordelen voor het lichaam. Ook mag de bezoeker enkele chocolaatjes mee naar huis nemen als geschenk aan familie of vrienden, dus het is behoorlijk verrassend dat men het festival kan bezoeken zonder iets te betalen. Overigens zal er naast schotels vol chocolade ook ander voedsel en drinken verkrijgbaar zijn op het festival.

De Chocolade Festivals worden gehouden in december, als aanloop naar de festiviteiten van kerst en oud & nieuw. Men heeft dan vaak schotels met zoetigheid en gebak, en chocolade is één van de snoeperijen die daar bij horen. Op het Chocoladefestival hoeven bezoekers niet hun eigen schotels klaar te maken, want in alles wordt voorzien. Alles wat bezoekers hoeven te doen is zoveel mogelijk chocola proeven en dan nog meer chocolade mee naar huis nemen. Een zware taak 😉 En toch, ongeacht hoeveel chocola de bezoekers eten, ze zullen de chocolade keer op keer begeren gezien de delicaatheid van chocolades, gemaakt door de beste chocolatiers ter wereld.

Het London Chocolade Festival 2013 wordt gehouden van vrijdag 13 december t/m zondag 15 december 2013 op de Southbank Center Square, Belvedere Road, Londen.

Veel plezier en eet smakelijk !

Leave a Reply