Lopesan Costa Meloneras de topper van Maspalomas

Het in het zuiden van Gran Canaria gelegen hotel Lopesan Costa Meloneras is een aanrader voor iedereen. Met het ruime aanbod aan faciliteiten en uitgebreide buffetten komt men niets tekort. Overigens staat men vrij in hun keuze om gebruik te maken van deze buffetten aangezien hotelgasten de keuze krijgen tussen logies & ontbijt of halfpension. Voor beide keuzes valt wat te zeggen, maar door de ligging aan de boulevard van Maspalomas is het geen must om ’s avonds in het hotel te eten. Aan de boulevard zijn tal van restaurants en café’s te vinden waar u kunt borrelen en dineren. Op het gebied van verzorging van eten en drinken doet dit hotel echter niet onder voor het gemiddelde all inclusive hotel. Met zes bars, waarvan één aan het strand, is er altijd een drankje binnen handbereik. De grote zwembaden beschikken ook allen over een eigen (snack)bar. Naast het buffetrestaurant zijn er ook drie à la carte restaurants te vinden.

Het wellnessaanbod van het Costa Meloneras Resort is om je vingers bij af te likken. Het zogeheten ‘Corallium’ biedt 3500 vierkante meter wellnessplezier en beschikt naast alle mogelijkheden om mensen te helpen met relaxen ook over een fitnessruimte en een schoonheidssalon met een uitgebreid assortiment aan behandelingen. Vooral het binnenzwembad van het ‘Corallium’ kan als onderscheidend gezien worden.

Het hotel zelf beschikt over vijf zwembaden waarvan één voor kinderen is. De grote zwembaden worden ’s winters verwarmd zodat er het hele jaar gezwommen kan worden. Zoals eerder vermeld is er bij de grote zwembaden een bar aanwezig. Voor degene die liever in de zee zwemt is het een moeite van niets om even het complex af te lopen om een duik in de zee te kunnen maken. Voor een zandstrand zal echter een langere wandeling gemaakt moeten worden.

In de nabije omgeving van het hotel is uiteraard genoeg te doen als het hotel enigszins begint te vervelen. Zo kan men een bezoek brengen aan Aqualand, het grootste waterpark van Gran Canaria. Ook de duinen van Maspalomas zijn zeker het bezoeken waard. De duinen zijn ongeveer zes kilometer lang en zo’n twee kilometer breed, iets wat het tot een spectaculair uitzicht maakt. In het centrum van Playa del Inglès dienen de grote discotheken als Pacha en Ministry of Sound zich aan als mogelijkheden om even lekker op stap te gaan.

Of er nou gekeken wordt naar verzorging, naar faciliteiten of naar de omgeving, Lopesan Costa Meloneras scoort in elke categorie een hele dikke voldoende en is hierom bij iedereen aan te raden. Voor meer informatie over dit hotel klikt u hier.

Leave a Reply