Waikiki beach, Hawaii, 1 van de beste surfspots ter wereld

Waikiki beach, Hawaii, 1 van de beste surfspots ter wereld

Waikiki beach, Hawaii, is waarschijnlijk de beste plek voor een vakantie voor diegene die genieten van een strandsfeer. Waikiki beach staat bekend als een fantastische lokatie voor surfers, en een waar surfers paradijs. Op het strand bevinden zich vele surfscholen en de leraren staan klaar om zelfs een oude vrouw nog te leren surfen. Op het strand worden regelmatig surfwedstrijden gehouden waar surfers uit alle hoeken van de wereld aan meedoen. Waikiki beach gaat echter niet alleen over surfen. Het strand lijkt ver verwijderd van de drukte in de stad en is een ideale locatie om te relaxen, zwemmen, of op het zand te zonnen. Met een temperatuur van 23 tot 28 graden Celsius is Waikiki beach een ideale plek om van alles te doen, of gewoon helemaal niets.

Waikiki beach surfing

Men hoeft geen honger of dorst te lijden op het strand, want er zijn een aantal restaurants die heerlijk voedsel aanbieden en dranken zijn overal verkrijgbaar. De meeste restaurants bieden heerlijk zeevoedsel uit de traditionele Hawaiiaanse keuken. De resorts in Waikiki beach zijn een combinatie van traditionele Hawaiiaanse stijl en moderne Amerikaanse lifestyle wat de resorts een uniek design en atmosfeer geeft. Wil je naar Waikiki beach maar weet je niet waar te verblijven, probeer dan het Royal Hawaiian Hotel, Sheraton Waikiki, of Hilton Hawaiian Village.

Waikiki beach nachtleven

Het nachtleven van Waikiki beach is even interessant als overdag want er worden regelmatig shows gehouden zoals muziekshows, vuurwerk, en hula beach parties. Je kunt genieten van de shows tijdens een diner, want vele restaurants organiseren de shows voor hun klanten. Als je op het juiste moment aanwezig bent kun je het traditionele kanovaren aanschouwen. Toch dien je als bezoeker ook in Waikiki beach op je hoede te zijn voor het dievengilde. Dieven kunnen je in problemen brengen als je zorgeloos met je spullen omgaat. Ondanks dat is Waikiki beach een plaats die je eens in je leven moet hebben bezocht.

Waikiki beach nachtleven

 

Laat een reactie achter